25 Ilahar Windows 10 Masalah jeung Cara Fix maranehna

3 Flares 3 Flares ×

windows 10 problems and solutions

Windows 10 ayeuna aya ti saprak sawatara poé ayeuna ka sadaya jeung réa nu téh geus ngalaporkeun loba masalah jeung instalasi, asup kaakal, kaamanan jsb. Post ieu bakal obrolan ngeunaan Windows 10 masalah jeung kumaha cara ngalereskeun maranehna.

#1 Windows 10 Syarat System

Windows 10 settings and control

Ieu leuwih prelude a, tapi penting nyaho upami Anjeun hoyong nyegah masalah perlu kana instalasi. Komputer Anjeun perlu nepi ka tara sareng standar tangtu. Di dieu urang specs Microsoft merlukeun:

  • A processor of 1 gigahertz (GHz) atawa leuwih gancang
  • 1 gigabyte (GB) (32-saeutik) atawa 2 GB (64-saeutik) RAM
  • 16 GB ruang hard disk bébas
  • Microsoft DirectX 9 alat grafik jeung supir WDDM
  • A akun Microsoft sarta aksés Internet

#2 Windows 10 moal ngundeur

Windows 10 won’t download

Windows 10 moal ngundeur

Sunda anu geus Windows 7, 8 atawa 8.1 nu sakuduna dituju bisa ngundeur Windows 10 otomatis ku ngaklik ikon pamutahiran dina sistim dulang dina taskbar nu. Tapi, sababaraha pamaké geus miboga kasusah jeung undeuran, atawa teu acan otorisasi pikeun ngundeur éta tacan (Microsoft anu rolling kaluar upgrades laun jadi Internet teu megatkeun).

Cara mutusan

Dina kalolobaan kasus, masalah anu kapanggih sabab édisi Anjeun kiwari Windows teu pinuh diropéa, jeung ngajalankeun Windows Update solves masalah.

Kudu nu gagal, Anjeun bisa gawé di sakuliah masalah kalayan ngagunakeun Microsoft Kang Windows 10 media alat download. Bakal ngundeur file .ISO sistem operasi, nu bisa dimuat dina USB drive atawa DVD ka mangka masang sistem operasi ti scratch.

#3 Windows 10 Masalah aktivasi

Windows 10 Activation issues

Windows 10 Masalah aktivasi

Meureun masalah anu paling dasar nyaéta Sunda nu aya ngalaporkeun dina poe awal Windows 10 nyaeta kasusah di ngaktipkeun software baheulana geus dipasang. Hal ieu hésé dibayangkeun isu leuwih fundamental ti ieu, jeung alami ieu geus ngarah ka sababaraha réspon rada testy dina panglawungan Internet leuwih poé pamungkas atawa jadi.

Tapi, frustrating sanajan masalah aktivasi unquestionably nu, dina kasus Windows 10 kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabéréskeun maranehna rélatif painlessly. Leres Pisan, Microsoft geus masarakat awam nyatakeun yén sagala masalah nu patali jeung aktivasi kudu dina kanyataan ngabéréskeun sorangan dina waktu sababaraha menit. Ieu geus umumna geus dilaporkeun jadi kasus di antara Windows 10 masarakat, tapi sababaraha pamaké geus kasusah langgeng mangkaning ngalaman. Aya bakal salawasna anomali jeung siaran software of pajeulitna ieu, sanajan, jeung unquestionably jalur sasaena pikeun maranéhanana ngalaman masalah ieu ngan saukur pikeun masang sarta cobian deui.

#4 Windows 10 Apdet otomatis

Windows 10 Automatic updates

Windows 10 Apdet otomatis

A loba jalma geus ditembongkeun kasalempang kawijakan update anyar Microsoft Kang. Apdet pikeun Windows 10 anu wajib, jadi teu bisa milih kaluar ti ngundeur jeung masang maranehna. Anu kudu mean anjeun boga software stabil jeung patches kaamanan panganyarna jeung nangtukeun, tapi dina waktu nu ayeuna teh bade ngabalukarkeun masalah. Simkuring geus geus katempo glitches jeung ngadat disababkeun ku konflik antara Windows Update jeung supir panganyarna Nvidia Kang, sanajan isu ieu swiftly tetep. Nu kutu ganjil sneaking ngaliwatan tés Microsoft téh bisa dilawan.

Workarounds

Lamun sirah ka ieu Pangrojong kaca Microsoft anjeun nimu parentah pikeun uninstalling an supir nu teu dihoyongkeun atawa update. Anjeun ogé nimu "Témbongkeun atawa nyumputkeun apdet" paket troubleshooter. Ngundeur éta, mukakeunana nepi, keran Sumputkeun apdet, jeung terus dipariksa apdet anjeun teu hayang masang otomatis. Anjeun sok bisa balik deui ka engke jeung ketok Témbongkeun apdet disumputkeun terus pupus centang nanaon geus mutuskeun anjeun hayang masang sanggeus kabéh.

Anjeun bisa make firewall a pikeun meungpeuk ladenan update jeung nyegah ti ngamutahirkeun ku cara otomatis. Masalah ieu nu Microsoft ngabogaan kawijakan motong off aksés ka apdet hareup kecuali anjeun narima apdet nu datang ngaliwatan jero sabulan. Access bakal disimpen lamun saterusna narima apdet anjeun blocking, jadi masih bisa jadi cara meuli sababaraha waktu pikeun manggihan kumaha stabil update anu.

#5 Windows 10 Masalah sora

Windows 10 Sound problems

Windows 10 Masalah sora

Upami Anjeun gaduh masalah sareng pamasangan hiji supir Realtek, teu meunang pangalaman audio full jeung liwat HD Audio, atawa geus masalah jeung audio Conexant, aya workaround pikeun anjeun nyoba.

Hayu urang nyokot kasampak hiji di tilu masalah guna sabalikna. A masalah jeung audio Conexant ngandung harti yén anjeun bisa ngadéngé taya sora dina Windows 10 sanajan sagalana muncul jadi digawé bener. Sedengkeun ieu keur ditalungtik, Microsoft nunjukkeun ngajalankeun msconfig.exe jeung pos ka tab boot. Klik Advanced pilihan tombol, mariksa kotak memori Maximum tur nyetel nilai ka 3072.

Workaround

Upami Anjeun gaduh liwat HD Audio jeung manggihan nu ngan bisa ngadéngé sora ti aplikasi nu tangtu, aya anu béda workaround kanggo Anjeun. Open Alat playback, klik katuhu alat output audio tur nyetel jadi alat standar. Jeung ieu Puguh, pilih alat, hit Properties, pindah ka tab perbaikan jeung mariksa Pareuman sadaya pilihan perbaikan.

Tungtungna, lamun plagued kalawan Realtek instalasi supir audio masalah — sacara husus hiji kasalahan 0x000005b4 — Anjeun tiasa nyoba a workaround diterbitkeun dina Library batu Rojongan. Aya hiji pituduh pikeun make Kawijakan Group Editor méré supir deui masang, atawa Anjeun bisa ngundeur file pendaptaran pikeun nunda setélan anyar di tempat jeung sababaraha clicks. Sakali ieu geus dipigawé, anjeun bisa ulang nyobian pamasangan supir.

#6 Windows 10 apdet kapaksa ngabalukarkeun sistem kacilakaan

Windows 10 Crash

Lain masalah disababkeun ku apdet kapaksa nyaeta aranjeunna bisa ngadat komputer.

Cara mutusan

Rebooting komputer kudu ngalereskeun nu dina kasus ku kasus dasar. Anjeun ogé bisa Bongkar pmsngn supir nu urang ngabalukarkeun masalah.

#7 Windows 10 Masalah Chrome

Windows 10 Chrome issues

Windows 10 Masalah Chrome

Loba nu ogé ngalaporkeun masalah awal jeung Chrome browser. Sanajan Microsoft geus nyoba repackage sorangan usaha browsing Internet nya jeung rilis browser Tepi, ieu masih warta unquestionably goréng pikeun Corporation nu. Chrome geus beunang loba popularitas jeung pamaké Internet hardcore, jeung ieu persis nu nurun masarakat anu aya alami kamungkinan boga geus adopters awal sistem operasi Windows.

Lebar, seueur nu browser Chrome nu ngalaman hiji rakit sakabeh masalah, jeung bogging jeung slowdowns sofwer dianggap utamana kaprah. Sigana nu keur sababaraha downloaders tina browser Chrome, tugas processor-intensif saperti ngalirkeun video nu ngan saukur teu operasi, sabab kudu.

Ieu tangtu bakal jadi isu nu Microsoft hade dina kana waktu, tapi hiji workaround awal keur unggal masalah Chrome ngalaman pikeun maéhan kabéh ekstensi nu patali jeung browser nu. As sareng sadaya masalah nu patali jeung Windows 10, nu saran ti uninstalling jeung reinstalling Chrome ogé geus hiji tokoh, jeung téhnik basajan nu bisa mantuan alleviate mana wae kasusah.

#8 Windows 10 apdet kapaksa ngabalukarkeun Patempuran software

Windows 10 forced updates cause software clashes

Windows 10 apdet kapaksa ngabalukarkeun Patempuran software

Apdet nu kapaksa anu ku jauh aspék trickiest Windows 10. Tapi lain masalah anu bisa lumangsung nalika hiji update Windows coincides kalawan update software manajemén supir pihak katilu. Hal ieu bisa ngabalukarkeun kacilakaan a. Sofwer pihak katilu bisa halted, tapi update Windows teu bisa.

Workaround

Anjeun bet pangalusna nyaéta Bongkar pmsngn manajemén supir pihak katilu jeung letting Windows ngurus sadaya apdet sistem, anu méré kakuatan Microsoft over produk sejen pausahaan.

#9 Windows 10 Ngiles paporit

Windows 10 Disappearing favorites

Windows 10 Ngiles paporit

Internet Explorer geus salah sahiji buah paling reviled software di dunya, jeung Microsoft ieu lumayan loba tugas-kabeungkeut pikeun ngapdet eta sooner tinimbang saterusna. Eta aya reuwas mangka nu geus ngarilis anyar Tepi browser, jeung respon awal ka program téh nya éta anu signifikan ningkat leuwih nya miheulaan Internet Explorer.

Tapi, sababaraha pamaké geus ngalaman masalah locating daptar maranéhna of paporit, nu sakuduna jadi hijrah over langsung ti tetengger Internet Explorer aya. Tapi, kalolobaan kasus ieu ngan saukur isu idéntifikasi. Dina raraga pikeun maluruh paporit dina Tepi, geus cukup ku diperlukeun pikeun muka menu jeung teras klik 'Setélan'. Gulung ka handap pikeun 'paporit Impor’ ti browser sejen, milih browser anu dimangpaatkeun saméméhna, sarta pamustunganana klik 'Ngimpor'. Ieu kudu ngajawab masalah sacara instan.

#10 Windows 10 Cortana teu gawe

Windows 10 Cortana not working

Windows 10 Cortana teu gawe

Sababaraha Windows 10 pamaké geus ngabogaan gangguan sia Cortana digawé. Sababaraha urang anu meunang talatah nu Cortana teu sadia di wewengkon atawa basa maranéhna, najan sabenerna hiji wewengkon dirojong sarta ngagunakeun basa dirojong. Batur geus manggihan Cortana teu on sacara standar, atawa teu sakumaha kuduna.

Workaround

Anu mimiti, neunggeul Awal > Cortana > Catetan leutik jeung bisa togel Cortana sareng mareuman.

Nyokot katingal dina Setélan > Waktu & basa. Anjeun kudu mastikeun yén nu nuju nganggo salah sahiji basa kasebut - Cina (Basajan), Inggris (U.K.), Inggris (US), Perancis, Italia, Jerman, jeung Spanyol, jeung nu pak basa Ucapan Anjeun dipasang. Anjeun oge kudu nagara atawa wilayah pikeun jadi China, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Karajaan Inggris, atawa Amérika Sarikat.

#11 Windows 10 OneDrive placeholders Isro

Windows 10 OneDrive placeholders gone

Windows 10 OneDrive placeholders Isro

Microsoft geus ngarobah cara anu ladenan cadangan awan, OneDrive, jalan dina Windows 10. A loba jalma anu jengkel pikeun manggihan nu placeholders, nu nya dasarna previews koropak individual disimpen dina awan nu, geus dipiceun. Pura, ieu dipigawé alatan sababaraha urang anu bingung ku placeholders jeung sangka payil anu disimpen lokal. Sistem kiwari dumasar kana singkronisasi selektif, nu geus teu gumbira sababaraha urang anu disukai pikeun bisa nyingkronkeun payil individual, utamana lamun digawé di alat jeung gudang tempat kawates.

Workarounds

Ngaliwatan browser wéb jeung manggihan payil individual hayang.

Anjeun bisa peta eta salaku drive dina file explorer. Asup ka OneDrive dina browser anjeun sarta klik dina Payil mangka nyalin jumlah cid (bakal nyebutkeun cid = dituturkeun ku sajumlah dina alamat). Contona ieu hayu urang ngomong nyebutkeun cid = 435rty. Kabuka File Explorer, buka PC ieu, jeung klik Map jaringan drive, milih surat terus nempelkeun dina "https://d.docs.live.net/435rty". Dimana 435rty nyaéta jumlah cid Anjeun. Sambungkeun di tanda nu kudu dipariksa. Anjeun bakal kudu asup, tapi lajeng Anjeun bakal bisa ngakses OneDrive Anjeun ngaliwatan File Explorer, tapi jadi miélingkeun - eta bit a slow.

Catetan : Ieu masih digawé di kamajuan, tah lamun eta penting ka anjeun, ngabejaan tim OneDrive ngeunaan eta. Anjeun bisa nyieun bongbolongan di Website OneDrive. Maranéhanana bisa mawa placeholders atawa sababaraha alternatif deui dina update hareup.

#12 Windows 10 Polder gagal

windows 10 folder fail

windows 10 folder gagal

Sababaraha awal Windows 10 pamaké geus ngusulkeun yén Windows 8 nyaéta punjul ka sistem operasi anyar dina hiji hal. Aplikasi surelek nu geus kaasup Windows 10 teu ayeuna teu ngidinan pamaké pikeun nyieun subfolders lamun ngayakeun email aya. Sedengkeun ieu bisa dianggap hal nu isu trivial ku loba pamaké, aya Kiwari can aya solusi Kahumandeuar ieu.

#13 Windows 10 Isu surat

Windows 10 Mail issue

Loba anu geus ditilik Windows 10 nyebutkeun yén Windows surat anu aya di versi 8.1 ieu punjul. Ieu sabab bisa jieun polder sareng subfolders, nu teu bisa ngalakukeun jeung app surat di Windows 10 (saeutikna sakumaha dina ayeuna). Jalma anu hayang ulah leuwih email customizing maké Thunderbird gantina, mana nu leres oge jeung Windows 10.

#14 Windows 10 lobana isu konsumsi bandwidth

Windows 10 excess bandwidth consumption issue

Windows 10 lobana isu konsumsi bandwidth

Dina Windows 10 Update Taliwang feature Optimisation nu diaktipkeun ku standar. Masalahna nu pungsi ieu sacara otomatis nganggo komputer host jeung bandwidth internet dina waktu pikeun ngirimkeun apdet pikeun séjén Windows 10 Pamaké PC

Cara mutusan

Windows 10 Pamaké bisa milih pikeun manual ngahurungkeun-off ciri, kukituna panahan rubakpita signifikan pikeun kagiatan vital. Pikeun nganonaktipkeun Windows Update Taliwang Optimisation, turutan lengkah nu di handap:

Lengkah 1: Open Setélan

Lengkah 2: Arahkeun ka bagian Windows Update

Lengkah 3: Pilih Advanced

Lengkah 4: Pilih Pilih kumaha apdet nu dikirimkeun seléksi

Lengkah 5: Setel togel ka Pareum

Sanggeus masang Windows 10, pamaké kudu mere nyaho yen Meunangkeun apdet ti Microsoft, tur meunangkeun apdet ti jeung ngirim apdet pikeun disetel sacara standar ka PCS dina jaringan lokal mah, jeung PCS di internet.

Microsoft geus nyatakeun yén fitur Windows Update Taliwang Customisation moal merta ngalambatkeun-handap sambungan internet tuan rumah PC sacara, tapi bakal ngagunakeun rubakpita ngan kawates.

#15 Windows 10 Masalah Konéktipitas

 

Windows 10 Connectivity issues

Windows 10 Masalah Konéktipitas

Sababaraha Windows 10 pamaké ogé complaining nu Wi-Fi nu motong kaluar rutin. Hal ieu teu ilahar jeung nu mana wae sistem operasi atawa mesin, tapi dina kasus Windows 10 aya geus masalah reconnection. Ieu teh sabenerna mah hiji isu utamana ilahar di sakuliah multiple vérsi Windows, jeung fixing eta ngan saukur merlukeun reboot basajan. Ieu saméméhna an isu jeung Windows 7 jeung Windows 8, sarta hiji hal anu kudu ngumbar dina fashion adil lugas.

Eta ogé geus ngusulkeun ku sababaraha adopters awal Windows 10 nu nganonaktipkeun sharing Wi-Fi nyandak konektipitas wireless jadi signifikan leuwih stabil. Workaround ieu teu acan resmi diverifikasi ku Microsoft, tapi lamun Wi-Fi muncul jadi isu mangka nganonaktipkeun sharing di Windows 10 bisa jadi fix jangka pondok.

#16 Windows 10 Wi-Fi stabil, alon, atawa moal nyambung

 Windows 10 Wi-Fi unstable, slow, or won’t connect

Windows 10 Wi-Fi stabil, alon, atawa moal nyambung

A loba Windows 10 pamaké nu ngalaporkeun masalah jeung Wi-Fi. Keur sababaraha urang eta slow atawa intermittently turun koneksi, batur anu ngabogaan gangguan sia Wi-Fi pikeun digawé di sadaya.

Workaround

Mimitian kucara router Anjeun jeung komputer Anjeun dipareuman jeung asup deui.

Lamun anjeun teu bisa meunangkeun Wi-Fi pikeun digawé di sadaya mangka anjeun pasti boga masalah supir. Mariksa jeung pabrik adapter jaringan Anjeun tur pastikeun Anjeun boga supir panganyarna. Bisa jadi Anjeun kudu ngundeur éta dina komputer sejen tur masang eta via USB flash drive.

Pastikeun router Anjeun ogé boga firmware panganyarna. Anjeun nimu eta di website pabrik Kang.

Buka Setélan > Network & Internet > Wifi. Pastikeun yen Nyambung ku cara otomatis box anu dipariksa pikeun jaringan anjeun hayang sakaligus nyambung ka.

Buka Setélan > Network & Internet > Wifi > Atur setélan Wi-Fi > Atur jaringan dipikawanoh jeung milih jaringan, teras klik Mopohokeun. Reboot mesin jeung tuliskeun wincik nu jaringan disambungkeun seger.

#17 Windows 10 babagi Wi-Fi Anjeun sareng kontak

Windows 10 shares your Wi-Fi with contacts

Windows 10 babagi Wi-Fi Anjeun sareng kontak

Aya sok kasaimbangan bisa kapanggih antara genah jeung kaamanan, tapi sababaraha urang ngarasa Microsoft geus overstepped nu bounds jeung fitur Wi-Fi Akal anyar. Gagasan dasar mangrupa hal anu nawarkeun mangrupakeun cara nu panggampangna tur otomatis pikeun ngabagikeun password Wi-Fi Anjeun (pinuh énkripsi) sareng kontak sedot di ti Outlook, Skype, atawa Facebook. Masalahna nu bisa jadi teu hayang dibere akses ka jaringan Wi-Fi pikeun unggal salah sahiji Anjeun "babaturan" Facebook.

Cara mutusan

Buka Setélan > Network & Internet > Wifi > Atur setélan Wi-Fi jeung bisa togel jaringan babagi off, atawa milih antarana Outlook, Skype, atawa Facebook.

Anjeun oge bisa mutuskeun pikeun nyambung ka jaringan nu dipaké babarengan ku kontak anjeun dina dieu, nu penting, margi, salaku Microsoft nyebutkeun, "Inget, teu sadaya jaringan Wi-Fi nu aman. "

Lamun perhatian anjeun ngeunaan jaringan pausahaan, atawa batur sejenna dina jaringan Anjeun teu opting kaluar, mangka anjeun oge bisa nambah singket "_optout" ngaran jaringan (SSID), tapi Microsoft nyebutkeun bisa jadi butuh sababaraha poe keur jaringan ditambahkeun ka daptar opted-kaluar Wi-Fi Akal.

#18 Windows 10 Bluetooth teu gawe

Windows 10 Bluetooth not working

Windows 10 Bluetooth teu gawe

Cukup sababaraha Windows 10 pamaké nu mibanda gangguan sia Bluetooth digawé bener. Ieu bisa dampak kibor Anjeun, beurit, headphone, jeung lain nanaon nu nyambung ka komputer Anjeun via Bluetooth.

Leyuran

Buka Setélan > Alat jeung pastikeun Bluetooth ieu toggled dina.

Pastikeun aksésori Bluetooth Anjeun pinuh dieusi yén anjeun di handap ieu prosés papasangan. Kadang anjeun kudu tahan kenop pikeun nyieun alat dipanggihan. Mariksa jeung pabrik pikeun wincikanana.

Aya kasempetan munasabah nu ieu masalah supir. Anjeun bakal hoyong pariksa jeung pabrik nu boga supir panganyarna, utamana lamun keur luncat lempeng ti Windows 7 ka 10.

Sababaraha urang geus ngalaporkeun yén uninstalling supir kanggo alat Anjeun keur mibanda hiji isu jeung, rebooting mesin Anjeun, terus letting Microsoft otomatis manggihan tur masang supir baris ngalakonan trik nu.

#19 Windows 10 Printer teu ngarespon

 Windows 10 Printer not responding

Windows 10 Printer teu ngarespon

Upami, sanggeus ngaronjatkeun, anjeun manggihan yén printer Anjeun teu bisa dipake, anjeun bisa jadi kudu mimitian proses instalasi sakabeh over.

Cara mutusan

Dina raraga pikeun mastikeun konektipitas seamless, sakabehna, komo panggerak hardware ngalengkepan, kudu diropéa nu lumaku ti Ngaronjatkeun. Pastikeun Anjeun geus maké panyitak éta cocog jeung Windows 10.

#20 Windows 10 teu bisa muka Windows Store atawa teu bisa ngundeur aplikasi

Windows 10 can’t open Windows Store or can’t download apps

Windows 10 teu bisa muka Windows Store atawa teu bisa ngundeur aplikasi

Sigana salaku sanajan loba jelema keur dijalankeun kana masalah sareng Windows Store sanggeus ngamutahirkeun ka Windows 10. Keur sababaraha urang eta moal muka pisan, keur batur eta nu ngabuktikeun teu mungkin keur sabenerna ngundeur aplikasi atawa apdet aplikasi. Aya kasempetan nu undeuran aplikasi nyangsang jeung apdet hasil server riweuh, tapi aya sawatara hal nu bisa coba:

Workaround

Pers Windows + Urang Sunda terus ngetik exe dina kotak terus pencét Asup. Lamun nu teu hasil teras pupus antrian download jeung coba deui. Sababaraha urang wartoskeun nu digawé pikeun maranehna sanggeus sababaraha nyoba.

Lamun anjeun teu bisa ngakses Store Windows pisan eta bisa jadi sabab boga salah wewengkon set. Buka Setélan > Waktu & basa jeung pastikeun Anjeun nyetel ka nagara anjeun sabenerna di.

Eta oge sajumlah mastikeun yén teu turun ka setelan waktu salah. Nyokot katingal dina Setélan > Waktu & basa jeung pastikeun eta sadayana kasampak katuhu.

#21 Windows 10 Tepi moal Ngalirkeun data musik nalika minimal

Windows 10 Edge won't stream music when minimized

Windows 10 Tepi moal Ngalirkeun data musik nalika minimal

Sabab Tepi nyaéta aplikasi universal, lampah nya nu ditunda lamun urang minimal. Tulisan ieu memang bangor lamun keur ngalirkeun musik dina eta.

Teu aya fix salila ieu, jadi Anjeun ngan saukur geus musik Anjeun ngalirkeun data sumber sejen lamun rencana ngadangukeun eta bari nganggo alat Anjeun pikeun kagiatan séjén.

#22 Windows 10 Touchscreen Tricky

Windows 10 Tricky touchscreen

Windows 10 Touchscreen Tricky

Sababaraha pamaké nyawang Windows 10 dina alat nu bagerak maranéhanana nyebutkeun yén abilities touchscreen teu salaku intuitively fungsi sabab kudu. Contona, Gampang kantun ujung jandela mun nyobian séred, sarta sawatara ikon nu leutik teuing bisa nangkep jeung Pad ramo.

Lebar, ieu téh ngan alam gunana. Aya sih teu pira lian ti prakték anu bakal nulungan urang nungkulan masalah finicky ieu.

#23 Windows 10 Bangor pop-up

Windows 10 Annoying pop-ups

Windows 10 Bangor pop-up

Tungtungna, pamaké media sosial geus ngalaporkeun yén lamun ngusahakeun pikeun masang Windows 10 nu sipatna encountering talatah utamana irritating. Jandela pop-up ieu nawarkeun sawatara saeutikna nasehat mantuan nu mana wae pausahaan software geus kungsi ditawarkeun nu mana wae pamaké nya. Jandela sual saukur nyebutkeun yén "Hiji hal kajadian", terus elaborates dina konsep ieu ku nyarios yén “Hal kajadian – Microsoft – Hal eta kajadian. "

Alami ieu geus papanggih jeung loba mirth jeung meme-nyiptakeun dina media sosial, tapi sanajan kontroversi jeung hiburan nu loba jalma geus diturunkeun tina error ieu, dina prakna teu bener masalah gegedean. Circumnavigating isu ieu cukup ku hiji hal uninstalling jeung reinstalling software nu, jeung di mayoritas overwhelming kasus geus no pengulangan talatah ieu Diaku bangor.

#24 Windows 10 apdet kapaksa nyieun portal pikeun junkware

Windows 10 forced updates create portal for junkware

Windows 10 apdet kapaksa nyieun portal pikeun junkware

Windows 10 teu méré pamaké pilihan lamun datang ka apdet sistem. Eta sacara otomatis narima maranehna. Dina hiji ieu leungeun mantuan komputer indit ngeunaan bisnis ngarupakeun ngamutahirkeun sasuai. Ogé ensures nu komputer téh up to date dina patches kaamanan, tapi Ngamutahirkeun otomatis nyandak Microsoft maksa-eupan ampir naon eta hayang dumasar PC pamaké atawa alat mobile.

Cara mutusan

Aya sih teu fix ka ieu, iwal mun papan Windows 10 Perusahaan, Leyuran bisnis Microsoft yén nyanggakeun ngidinan atawa mungkir apdet.

#25 Windows 10 teu leupas deui

Windows 10 not free any more

Windows 10 teu leupas deui

Hal ieu teu jadi loba masalah nu aya gera lemah lembut. Windows 10 baris sadia minangka pamutahiran bébas tapi ngan pikeun sataun. Sanggeus éta eta retails pikeun $119.

Cara mutusan

Sataun karasaeun kawas lila, tapi di dunya téknologi téh mangrupa Blink hiji panon, jadi teu nunda ieu ningkatkeun off pikeun lila teuing … ngan cukup lila pikeun ngantep kinks awal perlu ironed kaluar.

Related Posts

Leave a Reply

Nyambung jeung AS

Ngalanggan NEWSLETTER urang

Kategori

3 Flares Facebook 0 Pin Hal Share 3 Twitter 0 Reddit 0 3 Flares ×