25 Umum Windows 10 Masalah lan Carane Ndandani kanggo wong

3 Semburan 3 Semburan ×

windows 10 problems and solutions

Windows 10 saiki sing kasedhiya wiwit sawetara dina saiki kanggo kabeh lan akeh kedhaftar wis nglaporake akeh masalah karo instalasi, muni, keamanan etc. Iki kirim bakal pirembagan bab Windows 10 masalah lan carane ndandani mau.

#1 Windows 10 Syarat sistem

Windows 10 settings and control

Iki luwih saka Prakata a, nanging iku penting kanggo ngerti yen sampeyan pengin kanggo nyegah masalah rasah marang instalasi. Komputer perlu dadi nganti par karo standar tartamtu. Kene spek Microsoft mbutuhake:

  • A prosesor saka 1 gigahertz (GHz) utawa luwih cepet
  • 1 Gigabyte (GB) (32-dicokot) utawa 2 GB (64-dicokot) RAM
  • 16 GB ruang hard disk free
  • Microsoft DirectX 9 piranti grafis driver WDDM
  • A akun Microsoft lan akses Internet

#2 Windows 10 ora bakal ngundhuh

Windows 10 won’t download

Windows 10 ora bakal ngundhuh

Penggunane sing duwe Windows 7, 8 utawa 8.1 sing mestine kanggo bisa ngundhuh Windows 10 kanthi otomatis kanthi ngeklik lambang upgrade ing sistem tray ing taskbar. Nanging, sawetara kedhaftar wis kangelan karo download, utawa durung sah kanggo ngundhuh durung (Microsoft Rolling metu nginggilaken mboko sithik Internet supaya ora break).

Solusi

Ing paling kasus, masalah wis pinanggih amarga edition Panjenengan saiki Windows wis ora sacara kebak dianyari, lan mlaku Windows Update solves masalah.

Ngirim sing gagal, sampeyan bisa watara masalah kanthi nggunakake Microsoft Windows 10 media alat download. Iku bakal ngundhuh file .ISO saka sistem operasi, kang bisa dimuat ing USB drive utawa DVD kanggo banjur instal sistem operasi saka ngeruk.

#3 Windows 10 Masalah Activation

Windows 10 Activation issues

Windows 10 Masalah Activation

Mbokmenawa masalah paling dhasar sing kedhaftar sing nglaporake ing dina awal saka Windows 10 iki kangelan ing ngaktifake lunak sapisan iku wis diinstal. Iku hard kanggo mbayangno Jeksa Agung bisa ngetokake liyane dhasar saka iki, lan alamiah iki wis mimpin kanggo sawetara respon rodo testy ing forum Internet liwat dina pungkasan utawa supaya.

Nanging, mumetake sanadyan masalah aktifitas unquestionably sing, ing cilik saka Windows 10 iku bisa kanggo mutusake masalah wong relatif painlessly. Pancen, Microsoft wis publicly nyatakake masalah related kanggo aktifitas ngirim ing kasunyatan mutusake masalah piyambak ing sawetara menit. Iki wis umume wis kacarita dadi cilik antarane Windows 10 Komunitas, nanging sawetara kedhaftar duwe kangelan langgeng pancet experienced. Ana mesthi bakal penyimpangan karo release lunak kerumitan iki, sanadyan, lan unquestionably sawijining rute saranake kanggo sing ngalami masalah iki mung kanggo nginstal lan nyoba maneh.

#4 Windows 10 Nganyari otomatis

Windows 10 Automatic updates

Windows 10 Nganyari otomatis

A akèh wong wis ditulis uneg-uneg babagan privasi nganyari Microsoft anyar. Update Windows 10 sing prentah, supaya sampeyan bisa ora milih metu saka ngundhuh lan nginstall. Sing ngirim tegese sampeyan duwe piranti lunak stabil karo patches keamanan anyar lan koreksi, nanging ing kaping iku arep kanggo nimbulaké masalah. Kita wis katon glitches lan tubrukan disababaké déning konflik antarane Windows Update lan pembalap paling anyar Nvidia kang, sanadyan Jeksa Agung bisa ngetokake iki lincah tetep. Bug aneh sneaking liwat testing Microsoft kang ono.

Workarounds

Yen sampeyan Kepala iki Support page Microsoft sampeyan bakal nemokake pandhuan kanggo uninstalling satunggaling pembalap bayangan utawa nganyari. Sampeyan uga bakal nemokake "Show utawa ndhelikake nganyari" paket troubleshooter. Download, mbukak munggah, tunyuk Singidaken nganyari, lan banjur mriksa nganyari sampeyan ora pengin nginstal otomatis. Sampeyan bisa tansah bali menyang mengko banjur tunyuk Nuduhake update didhelikake lan banjur busak apa wis mutusaké sampeyan pengin nginstal sawise kabeh.

Sampeyan bisa nggunakake firewall kanggo mblokir layanan nganyari lan nyegah saka nganyari kanthi otomatis. Masalah karo iki sing Microsoft wis privasi nglereni mati akses kanggo mangsa nganyari kajaba sing nampa nganyari sing teka liwat ing siji sasi. Akses bakal dibalèkaké yen mengko nampa nganyari sampeyan padha Watesan, supaya isih bisa dadi cara tuku sawetara wektu kanggo mangerteni carane stabil nganyari punika.

#5 Windows 10 Masalah swara

Windows 10 Sound problems

Windows 10 Masalah swara

Yen sampeyan duwe masalah karo instalasi saka pembalap Realtek, ora njaluk pengalaman audio lengkap karo VIA HD Audio, utawa duwe masalah karo audio Conexant, wonten workaround kanggo sampeyan nyoba.

Ayo kang njupuk dipikir ing telu masalah ing urutan kuwalik. A masalah karo audio Conexant tegese sampeyan bisa krungu ana swara ing Windows 10 malah sanadyan kabeh katon supaya bisa digunakake kanthi bener. Nalika iki kang nyelidiki, Microsoft nyaranake mlaku msconfig.exe lan judhul kanggo tab Boot. Klik opsi Advanced tombol, mriksa kothak memori Bukaan lan nyetel regane 3072.

Workaround

Yen sampeyan duwe VIA HD Audio golek sing mung bisa krungu swara saka apps tartamtu, ana sing beda workaround kanggo sampeyan. Mbukak Piranti Playback, klik-tengen ing piranti output audio lan nyetel iku minangka piranti standar. Karo iki wis, pilih piranti, hit Properties, dipindhah menyang tab dandan lan mriksa Pateni kabeh pilihan dandan.

Akhire, yen sampeyan raosaken karo Realtek instalasi driver audio masalah — khusus kesalahan 0x000005b4 — sampeyan bisa nyoba workaround diterbitake ing Pustaka Stone Dhukungan. Ana sing guide kanggo nggunakake Kebijakan Group Editor kanggo menehi driver maneh kanggo nginstal, utawa sampeyan bisa ngundhuh file pendaptaran sijine setelan anyar ing panggonan karo saperangan saka klik. Sawise iki wis rampung, sampeyan bisa banjur maneh nyoba instalasi driver.

#6 Windows 10 nganyari dipeksa sabab sistem kacilakan

Windows 10 Crash

Masalah liyane disababaké déning nganyari dipeksa iku padha bisa nabrak komputer.

Solusi

Rebooting komputer ngirim ndandani sing ing cilik kanthi cilik basis. Sampeyan uga bisa instal driver sing nyebabake masalah.

#7 Windows 10 Masalah Chrome

Windows 10 Chrome issues

Windows 10 Masalah Chrome

Akeh kedhaftar sing uga nglaporake masalah awal karo Chrome browser. Senajan Microsoft wis nyoba kanggo repackage dhewe efforts browsing Internet kanthi release saka browser Edge, iki isih warta unquestionably ala kanggo perusahaan. Chrome gained akèh popularitas karo Internet kedhaftar hardcore, lan iki sing sabenere Urut saka wong sing alamiah kamungkinan duwe wis adopters awal saka sistem operasi Windows.

Sayange, akeh kedhaftar browser Chrome ngalami gethek kabèh masalah, karo bogging lan slowdowns saka piranti lunak dianggep utamané lazim. Iku misale jek sing kanggo sawetara downloaders saka browser Chrome, tugas prosesor-intensif kayata streaming video sing mung ora operasi, kados mesthinipun.

Iki mesthi bakal Jeksa Agung bisa ngetokake sing Microsoft dianggo liwat wektu, nanging workaround awal kanggo masalah Chrome ngalami kanggo mateni kabeh ekstensi related kanggo browser. Minangka karo kabeh masalah related kanggo Windows 10, saran uninstalling lan reinstalling Chrome uga wis siji penting, lan technique prasaja sing bisa bantuan ngenthengake sembarang kangelan.

#8 Windows 10 nganyari dipeksa nimbulaké clashes lunak

Windows 10 forced updates cause software clashes

Windows 10 nganyari dipeksa nimbulaké clashes lunak

Nganyari dipeksa dening adoh rasio trickiest Windows 10. Durung masalah liyane sing bisa dumadi nalika nganyari Windows bertepatan karo nganyari piranti lunak Manajemen driver pihak katelu. Iki bisa nimbulaké kacilakan. Piranti lunak pihak katelu bisa halted, nanging nganyari Windows ora bisa.

Workaround

Panjenengan totohan apik Busak instal Manajemen driver pihak katelu lan ngeculke Windows ngurus kabeh nganyari sistem, kang menehi daya Microsoft liwat produk liyane perusahaan.

#9 Windows 10 Disappearing favorit

Windows 10 Disappearing favorites

Windows 10 Disappearing favorit

Internet Explorer wis salah siji bêsik paling nesu lunak ing donya, lan Microsoft ana cantik akeh tugas-bound kanggo nganyari iku cepet tinimbang mengko. Iku ora surprise banjur sing wis dirilis anyar Edge browser, lan rèspons awal kanggo program iki iku wis Ngartekno apik liwat sawijining leluhur Internet Explorer.

Nanging, sawetara kedhaftar wis ngalami masalah panggonan dhaptar sing favorit, kang mestine bisa migrasi liwat langsung saka tetenger Internet Explorer ana. Nanging, ing paling kasus iki mung Jeksa Agung bisa ngetokake identifikasi. Supaya nemokake favorit ing Edge, iku mung perlu kanggo mbukak menu banjur klik 'Setelan'. Gulung mudhun kanggo 'favorit Impor’ saka browser liyane, milih browser sing digunakke sadurunge, lan pungkasanipun klik 'Impor'. Iki kudu ngatasi masalah enggal.

#10 Windows 10 Cortana ora bisa digunakake

Windows 10 Cortana not working

Windows 10 Cortana ora bisa digunakake

Sawetara Windows 10 pangguna wis gadhah alangan njupuk Cortana bisa. Sawetara wong sing njupuk pesen sing Cortana ora kasedhiya ing wilayah utawa basa sing, senadyan kang ing wilayah didhukung lan nggunakake basa didhukung. Wong wis ketemu Cortana ora kanthi gawan, utawa ora bisa digunakake kanthi bener.

Workaround

Kaping kabeh, hit Mulai > Cortana > Notebook lan sampeyan bisa pilihan Cortana lan mati.

Njupuk dipikir ing Setelan > Wektu & basa. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nggunakake siji basa iki - Kana (Japanese), Inggris (U.K.), Inggris (US), Prancis, Italia, German, lan Spanyol, lan sing language pack Speech wis diinstal. Sampeyan uga kudu negara utawa propinsi kanggo dadi China, Prancis, Saksa, Italia, Spanyol, Inggris Raya, utawa Amerika Serikat.

#11 Windows 10 OneDrive placeholders musna

Windows 10 OneDrive placeholders gone

Windows 10 OneDrive placeholders musna

Microsoft wis diganti cara sing serep layanan maya, OneDrive, dianggo ing Windows 10. A akèh wong sing nepsu kanggo nggoleki sing placeholders, kang padha Sejatine cuplikan saka individu file disimpen ing méga, wis dibusak. Ostensibly, iki rampung amarga sawetara wong padha bingung dening placeholders lan panginten file padha disimpen sacara lokal. Sistem saiki adhedhasar sink Milih, kang wis ora pleased sawetara wong sing disenengi kanggo bisa kanggo nyelarasake file individu, utamané nalika nggarap piranti karo panyimpenan winates.

Workarounds

Go liwat browser web lan nemokake file individu sing pengin.

Sampeyan bisa peta iku minangka drive ing panjelajah file. Mlebu menyang OneDrive ing browser lan klik ing File banjur nyalin nomer cid (iku bakal ngomong cid = ngiring dening nomer ing baris). Contone iki ayo kang ngomong iku mangkene cid = 435rty. Mbukak Gambar Explorer, menyang PC iki, lan klik Map jaringan drive, milih layang banjur paste ing "https://d.docs.live.net/435rty". Where 435rty nomer cid Panjenengan. Sambungake ing tandha-in kudu dicenthang. Sampeyan bakal kudu mlebu ing, nanging banjur sampeyan bakal bisa ngakses OneDrive liwat Gambar Explorer, nanging dielingake - iku dicokot alon.

Wigati : Iki isih ing proses, supaya yen iku penting kanggo sampeyan, marang tim OneDrive bab iku. Sampeyan bisa nggawe saran ing Situs web OneDrive. Padha bisa nggawa owahan utawa sawetara alternatif bali ing nganyari mangsa.

#12 Windows 10 Folder gagal

windows 10 folder fail

windows 10 folder gagal

Sawetara awal Windows 10 kedhaftar wis disaranake sing Windows 8 punika unggul kanggo sistem operasi anyar ing siji gati. Aplikasi email sing wis klebu ing Windows 10 Panjenengan saiki ora ngidini kedhaftar kanggo nggawe subfolders nalika ngatur email ana. Nalika iki uga dianggep soko saka Jeksa Agung bisa ngetokake ora pati penting dening akeh kedhaftar, ana saiki ora solusi kanggo complaint iki.

#13 Windows 10 Jeksa Agung bisa ngetokake mail

Windows 10 Mail issue

Akeh sing wis dipratinjau Windows 10 ngomong sing Windows Mail kasedhiya ing versi 8.1 ana unggul. Iki amarga sampeyan bisa nggawe folder lan subfolders, sing ora bisa apa karo app Mail ing Windows 10 (ing paling minangka saiki). Wong sing arep kanggo apa liyane email ngganti sing nggunakake Thunderbird tinimbang, kang dianggo uga karo Windows 10.

#14 Windows 10 keluwihan Jeksa Agung bisa ngetokake konsumsi bandwidth

Windows 10 excess bandwidth consumption issue

Windows 10 keluwihan Jeksa Agung bisa ngetokake konsumsi bandwidth

Ing Windows 10 Update Pangiriman fitur Optimisation sing diaktifake kanthi gawan. Masalah iku fungsi iki kanthi otomatis nggunakake komputer inang lan bandwidth internet ing ngirimaken nganyari kanggo liyane Windows 10 Pangguna PC

Solusi

Windows 10 bisa milih kanggo manual nguripake-mati fitur, mangkono mertahanake bandwidth pinunjul kanggo aktivitas penting. Mateni Windows Update Pangiriman Optimisation, tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Mbukak Setelan

Langkah 2: Navigasi menyang bagean Windows Update

Langkah 3: Pilih Lanjut

Langkah 4: Pilih Pilih carane nganyari sing dikirim pilihan

Langkah 5: Setel pilihan kanggo Off

Sawise nginstall Windows 10, pangguna ngirim sok dong mirsani sing Get nganyari saka Microsoft, lan njaluk nganyari saka lan ngirim nganyari kanggo disetel minangka standar kanggo PC ing jaringan lokal sandi, lan PC ing internet.

Microsoft wis nyatakake fitur Windows Update Pangiriman Kustomisasi ora kudu alon-mudhun sambungan internet host PC kang, nanging bakal nggunakake bandwidth mung winates.

#15 Windows 10 Masalah Konektivitas

 

Windows 10 Connectivity issues

Windows 10 Masalah Konektivitas

Sawetara Windows 10 kedhaftar sing uga sambatan yen Wi-Fi wis nglereni metu ing rutin. Iki ora aneh karo sistem operasi apa wae utawa mesin, nanging ing cilik saka Windows 10 wis ana masalah karo reconnection. Iki bener ora Jeksa Agung bisa ngetokake utamané umum tengen sawetara versi Windows, lan mbenakake iku mung mbutuhake urip maneh prasaja. Iki Jeksa Agung bisa ngetokake sadurunge karo Windows 7 lan Windows 8, lan soko sing kudu mantun fashion nyedhaki straightforward.

Iku uga wis disaranake dening sawetara adopters awal saka Windows 10 sing mateni fungsi enggo bareng Wi-Fi mbisakake panyambungan nirkabel kanggo Ngartekno luwih stabil. Workaround iki durung resmi diverifikasi dening Microsoft, nanging yen Wi-Fi katon dadi Jeksa Agung bisa ngetokake banjur mateni fungsi enggo bareng ing Windows 10 bisa dadi fix short-term.

#16 Windows 10 Wi-Fi boten stabil, alon, utawa ora nyambung

 Windows 10 Wi-Fi unstable, slow, or won’t connect

Windows 10 Wi-Fi boten stabil, alon, utawa ora nyambung

A akèh Windows 10 pangguna sing nglaporake masalah karo jaringan Wi-Fi. Kanggo sawetara wong iku alon utawa intermittently irungnya sambungan, wong sing gadhah alangan njupuk Wi-Fi bisa ing kabeh.

Workaround

Miwiti kanthi ngowahi dalan lan komputer mati lan maneh.

Yen sampeyan ora bisa njaluk Wi-Fi bisa ing kabeh banjur sampeyan bisa duwe masalah driver. Mriksa karo Produsèn adaptor jaringan lan priksa manawa sampeyan duwe driver pungkasan. Sampeyan bisa uga kudu download ing komputer liyane lan nginstal liwat USB flash drive.

Pesthekake yen dalan uga nduweni perangkat kukuh paling anyar. Sampeyan bakal nemokake ing situs web produsen.

Menyang Setelan > Jaringan & Internet > Wi-Fi. Priksa manawa Nyambung kanthi otomatis kothak wis dicenthang kanggo jaringan sing pengin disambungake.

Menyang Setelan > Jaringan & Internet > Wi-Fi > Ngatur setelan Wi-Fi > Ngatur jaringan dikenal lan milih jaringan, banjur klik Lali. Urip maneh mesin lan ketik rincian jaringan kanggo nyambung seger.

#17 Windows 10 enggo bareng Wi-Fi karo kontak

Windows 10 shares your Wi-Fi with contacts

Windows 10 enggo bareng Wi-Fi karo kontak

Ana tansah imbangan ditemokake antarane penak lan keamanan, nanging sebagéyan wong aran Microsoft wis overstepped wates karo fitur Wi-Fi Indera anyar. Pamanggih dhasar iku nawakake cara sing gampang lan otomatis kanggo nuduhake sandi Wi-Fi (kebak ndhelik) karo kontak di sedot saka Outlook, Skype, utawa Facebook. Masalah iku sing ana mbokmenawa ora pengin ngawèhaké akses menyang jaringan Wi-Fi menyang saben siji saka "kanca" Facebook.

Solusi

Menyang Setelan > Jaringan & Internet > Wi-Fi > Ngatur setelan Wi-Fi lan sampeyan bisa pilihan jaringan nuduhake mati, utawa milih kanggo kalebu Outlook, Skype, utawa Facebook.

Sampeyan uga bisa mutusaké apa kanggo nyambung menyang jaringan dituduhake dening kontak ing kene, kang penting, amarga, minangka Microsoft says, "Elingi, ora kabeh jaringan Wi-Fi sing aman. "

Yen badhan bab jaringan perusahaan, utawa wong liya ing jaringan ora opting metu, banjur sampeyan bisa uga nambah teks "_optout" kanggo jeneng jaringan (SSID), nanging Microsoft says bisa njupuk sawetara dina kanggo jaringan kanggo ditambahake menyang dhaftar pamilih-metu Wi-Fi Indera.

#18 Windows 10 Bluetooth ora bisa digunakake

Windows 10 Bluetooth not working

Windows 10 Bluetooth ora bisa digunakake

Cukup sawetara Windows 10 pangguna gadhah alangan njupuk Bluetooth bisa mlaku. Iki bisa impact keyboard, mouse, headphone, lan tindakan liya sing nyambung menyang komputer liwat Bluetooth.

Solutions

Menyang Setelan > Piranti lan priksa manawa Bluetooth wis toggled ing.

Pesthekake yen aksesoris Bluetooth wis diisi daya nganti kebak lan sing ing ngisor iki proses pasangan. Kadhangkala sing kudu terus tombol kanggo nggawe piranti sing kejangko. Mriksa karo Produsèn kanggo rincian.

Wonten kasempatan cukup sing iki masalah driver. Sampeyan bakal pengin mriksa karo Produsèn sing duwe driver pungkasan, utamané yen sampeyan lagi jumping terus saka Windows 7 kanggo 10.

A sawetara wong wis kacarita sing uninstalling driver kanggo piranti sampeyan gadhah Jeksa Agung bisa ngetokake karo, rebooting mesin, lan banjur ngeculke Microsoft kanthi otomatis ndeteksi lan nginstal driver bakal nindakake siasat.

#19 Windows 10 Printer ora respon

 Windows 10 Printer not responding

Windows 10 Printer ora respon

Yen, sawise nganyarke, sampeyan nemokake sing printer wis ora bisa digunakake, sampeyan kudu miwiti proses instalasi kabèh liwat.

Solusi

Supaya kanggo mesthekake panyambungan rapi, kabeh, malah pembalap hardware gawan, kudu dianyari ing advance saka nganyarke. Priksa manawa sampeyan nggunakake printer sing kompatibel karo Windows 10.

#20 Windows 10 ora bisa mbukak Windows Store utawa ora bisa download app

Windows 10 can’t open Windows Store or can’t download apps

Windows 10 ora bisa mbukak Windows Store utawa ora bisa download app

Iku misale jek minangka sanadyan akèh wong sing mlaku menyang masalah karo Windows Store sawise nganyari kanggo Windows 10. Kanggo sawetara wong iku ora bakal mbukak ing kabeh, kanggo wong iku bukti mokal kanggo bener download app utawa nganyari app. Wonten kasempatan sing downloads app telat lan anyar asil server sibuk, nanging ana sawetara iku sampeyan bisa nyoba:

Workaround

Pencet Windows + R banjur ngetik exe ing kothak lan penet Ketik. Yen sing ora bisa banjur busak saiki download lan nyoba maneh. Sawetara wong laporan sing makarya kanggo wong-wong mau sawise sawetara nyoba.

Yen sampeyan ora bisa ngakses Toko Windows ing kabeh iku uga amarga sampeyan duwe salah wilayah pesawat. Menyang Setelan > Wektu & basa lan priksa manawa sampeyan nyetel iku kanggo negara sampeyan bener ing.

Iku uga worth nggawe manawa ora mudhun kanggo setelan wektu salah. Njupuk dipikir ing Setelan > Wektu & basa lan priksa manawa iku kabeh katon tengen.

#21 Windows 10 Edge ora stream musik nalika nyilikake

Windows 10 Edge won't stream music when minimized

Windows 10 Edge ora stream musik nalika nyilikake

Amargi Edge inggih punika app universal, sawijining tumindak sing dilereni soko tugas nalika iku nyilikake. Iki tenan ngganggu nalika sampeyan lagi streaming musik ing iku.

Ana fix iki, supaya sampeyan mung kudu musik stream saka sumber liyane yen rencana kanggo ngrungokake iku nalika nggunakake piranti kanggo aktivitas liyane.

#22 Windows 10 Demek angel

Windows 10 Tricky touchscreen

Windows 10 Demek angel

Sawetara kedhaftar pratinjau Windows 10 ing seluler piranti ngomong sing kabisan demek ora minangka intuitively fungsi minangka wong sing arep. Kayata, iku gampang kanggo kantun pojok jendhela nalika nyoba kanggo seret, lan sawetara lambang cilik banget kanggo nangkep karo pad driji.

Sayange, iki mung alam kéwan. Ana iku pancene ora akeh liyane saka laku sing bakal bantuan ngatasi masalah finicky iki.

#23 Windows 10 Nggelakake pop-ups

Windows 10 Annoying pop-ups

Windows 10 Nggelakake pop-ups

Akhire, pangguna media sosial wis kacarita yen nyoba kanggo nginstal Windows 10 sing lagi ngadhepi pesen utamané iritasi. Jendhela sembul iki nawakake sawetara saka paling saran mbiyantu sing sembarang perusahaan software tau ana apa pangguna sawijining. Jendhela ing pitakonan mung nyariosaken bilih "Soko kedaden", lan banjur elaborates ing konsep iki dening nyatakake yen “Soko Kedaden – Microsoft – Soko kedaden. "

Alamiah iki wis ketemu karo akeh mirth lan meme-nggawe ing media sosial, nanging senadyan kontrovèrsi lan hiburan sing akeh wong wis asalé saka kesalahan iki, ing laku iku dudu masalah massive. Circumnavigating Jeksa Agung bisa ngetokake iki mung cilik saka uninstalling lan reinstalling piranti lunak, lan ing mayoritas kasus ana wis ora Ambalan pesan kiye Matur nuwun ngganggu.

#24 Windows 10 nganyari dipeksa nggawe portal kanggo junkware

Windows 10 forced updates create portal for junkware

Windows 10 nganyari dipeksa nggawe portal kanggo junkware

Windows 10 ora menehi pangguna pilihan nalika nerangake nganyari sistem. Kanthi otomatis nampa wong-wong mau. Ing tangan siji iki mbantu komputer menyang babagan bisnis sawijining nganyari sakcukupe. Iku uga agawé komputer iku nganti tanggal ing patches keamanan, nanging nganyari otomatis mbisakake Microsoft kanggo pasukan-Feed sakbenere apa wae kang kepengin dhateng PC pengguna utawa piranti seluler.

Solusi

Ana iku pancene ora fix iki, kajaba sing Papan Windows 10 Enterprise, Bisnis solusi Microsoft sing ngijini kedhaftar ngidini utawa lali nganyari.

#25 Windows 10 ora mbebasake sembarang liyane

Windows 10 not free any more

Windows 10 ora mbebasake sembarang liyane

Iki ora dadi luwih masalah iku bebaya lanang. Windows 10 bakal kasedhiya minangka upgrade free nanging mung siji taun. Sawise iku retails kanggo $119.

Solusi

A taun ngrasa kaya dangu, nanging ing donya teknologi puniko kedhip saka mripat, supaya ora sijine iki upgrade mati kanggo dawa banget … mung cukup dawa supaya kinks dhisikan njaluk ironed metu.

Related Posts

Ninggalake a Reply

Nyambungake karo US

SUBSCRIBE TO kita Newsletter

Kategori

3 Semburan Facebook 0 PIN Sampeyan Share 3 Twitter 0 Reddit 0 3 Semburan ×