Samsung Galaxy Kang Next smartphone bakal ngumumkeun 13 Agustus

2 Flares 2 Flares ×

 

 

 

Samsung's Next Galaxy Smartphone Will Be Announced August 13th

Samsung Galaxy Kang Next smartphone bakal ngumumkeun 13 Agustus

Kajadian Samsung Unpacked téh sadaya nyetel pikeun Agustus 13 di kota Lincoln Center New York. Kajadian najong off di 11 a.m. Sabeulah wetan, jeung pintu muka di 10 a.m. (Unggal waktos, CNET bakal nutupan acara live.)

Sanajan Samsung teu nyebutkeun kitu pasti, urang remen bet bank éta gé ngawanohkeun teh saterusna di garis ngarupakeun telepon layar gede: stylus-toting nu, multitasking Galaxy Note 5 “phablet.” Samsung ogé bisa mintonkeun off a anyar Galaxy S6 Tepi Plus, nu whispers jeung leaks nunjuk ka salaku handset jeung layar lwuwih 5.7 inci nu ngagambarkeun kurva over di kadua sisi.

Kami geus katempo loba Gambar bocor baheula nu confirms naon Galaxy Note 5 jeung Galaxy S6 Tepi Plus bakal kasampak kawas.

Note 5 and Edge Plus (leaked Pictures)

Catetan 5 jeung Tepi Plus (bocor Gambar)

Related Posts

Leave a Reply

Nyambung jeung AS

Ngalanggan NEWSLETTER urang

Kategori

2 Flares Facebook 0 Pin Hal Share 2 Twitter 0 Reddit 0 2 Flares ×