Next Galaxy Smartphone Samsung do të shpallet gusht 13

2 Fishekzjarre 2 Fishekzjarre ×

 

 

 

Samsung's Next Galaxy Smartphone Will Be Announced August 13th

Next Galaxy Smartphone Samsung do të shpallet gusht 13

Samsung unpacked ngjarje është vendosur të gjithë për gusht 13 në qytetin Lincoln Center New York. Ngjarja nis në 11 a.m. Lindor, dhe dyert hapur në 10 a.m. (Si gjithmonë, CNET do të mbulojnë ngjarjen jetojnë.)

Edhe pse Samsung nuk është thënë në mënyrë të sigurt, ne do të bast bankën që do të prezantoj ardhshme në linjën e saj të telefonave të mëdha-ekran: majë shkruese-toting, multitasking Shënim Galaxy 5 “phablet.” Samsung gjithashtu mund të nxjerr një të ri Galaxy S6 Edge Plus, i cili pëshpërit dhe rrjedhjet tregojnë si një celularin me një ekran 5.7-inch që kthesa mbi në të dyja anët.

Ne kemi parë shumë imazhe rrjedhur në të kaluarën e cila konfirmon se çfarë Shënim Galaxy 5 dhe Galaxy S6 Edge Plus do të duken si.

Note 5 and Edge Plus (leaked Pictures)

Shënim 5 dhe Edge Plus (rrjedhur Piktura)

Postimet e ngjashme

Lini një Përgjigje

Lidheni me ne

Abonuar në gazetën tonë

Kategoritë

2 Fishekzjarre Facebook 0 Pin Ajo Share 2 Eksitim 0 Reddit 0 2 Fishekzjarre ×