Screen Shot 2015-08-07 at 4.56.14 PM

 

Ние сме возбудени да објавиме дека Caseguru® products will be available soon on Amazon.com како и. To purchase from Caseguru.com directly click onпродавница‘ линк во менито.

Прочитај повеќе

windows 10 problems and solutions

Windows 10 сега е достапен од неколку дена сега на сите и многу корисници веќе се за известување многу проблем со инсталација, звук, итн безбедност. Овој пост ќе зборуваме за Windows 10 проблеми и како да ги поправам.

Прочитај повеќе

 

 

 

Samsung's Next Galaxy Smartphone Will Be Announced August 13th

Самсунг Галакси Следна паметен телефон ќе биде објавен 13 август

Samsung неотпакувани случај сите е поставена за август 13 на градот Линколн центар во Њујорк. Настанот започнува во 11 изутрина. Источна, и врати се отвори во 10 изутрина. (Како и секогаш, CNET ќе ги покрие настанот во живо.) Прочитај повеќе

 

Oneplus  2 Invites

OnePlus 2 Покани

OnePlus се отвори листа на регистрација за покани за купување на OnePlus 2. Се надеваме дека, те видов на објавување минути откако отиде во живо, бидејќи на листата е веќе во затворање на 20,000 луѓе. Прочитај повеќе

Samsung Galaxy Note 5 (leaked photos)

 

Забелешка: Samsung Галакси Забелешка 5 ќе биде откриена на 12 август. Откако е откриено, уредот ќе биде достапен низ целиот свет од 21 август на повеќе превозници. Овој пост ќе се ажурира често како нови случаи хит на пазарот. Прочитај повеќе

Поврзете се со Caseguru